Néhány kép az Óbudai Polgárőrség életéből

2020. június 20.- július 10. 

A jelzett időszakban ünnepi ülést tartott a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum, közreműködtünk egy péntek éjjelre szervezett nagyon izgalmas rendőrségi akcióban, részt vettünk egy rövid dunai járőrszolgálatban a Katasztrófavédelmi (Vízi) Polgárőrség nemrég átadott hajóján, volt egy közös járőrözés Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletének munkatársaival .

Eredményes szolgálaton kívüli intézkedés

 

Gratulálunk Vizi Lászlónak, egyesületünk járőrvezetőjének, aki 2020. június 26-a hajnalán a Clark Ádám térnél megakadályozta egy ott parkoló gépkocsi feltörését. A rongálást észlelve azonnal hívta a rendőrséget. A járőrök öt perc alatt a helyszínre értek és elfogták a bűncselekmény elkövetőjét. A rendőrök kérésének eleget téve polgárőrünk tanúvallomást tett a rendőrkapitányságon.

 

További képek, infók Facebook-oldalunkon!

Óbuda Közbiztonságáért díj

2020. június 19.

Rendhagyó módon, szűk körben adta át dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a 2020. évi Óbuda Közbiztonságáért díjakat.

zsoltidij.jpg

Két katasztrófavédő, egy-egy rendőr, közterület-felügyelő és mentős mellett a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület járőr- és robogóvezetője, Pulai Zsolt polgárőr vehette a rangos elismerést.

Képek az óbudai polgárőrök szolgálataiból

2020. június 1-15. 

Járőrözés Óbuda-Békásmegyeren, kiemelt figyelemmel a Duna partjára, közös szolgálat a közterület-felügyelettel, forgalomterelés kitört kerekű gépkocsi miatt, valamint (maszkos) alapismereti és vegyi eszköz előadás, majd vizsga az irodánkban a budapesti polgárőröknek.

Eleget téve a Budapesti Polgárőr Szövetségi tagságból fakadó kötelezettségeinknek, 6-án és 14-én részt vettünk a Pesti alsó rakpart zárásában.

11. születésnap!

2009. június 3. – 2020. június 3. - 11. 

 

 

A Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület (Óbudai Polgárőrség) ma ünnepli megalakulásának 11. évfordulóját.

Ez alkalomból köszönjük minden volt és jelenlegi tagunk áldozatos munkáját, valamint támogatóink és szimpatizánsaink segítségét!

Mozzanatok az Óbudai Polgárőrség szolgálataiból

2020. április 20-május 5.

 

 A bűnmegelőzési járőrszolgálatok mellett gyógyszereket váltottunk ki és bevásároltunk időseknek és arra rászorulóknak. Közreműködtünk a Római-part hétvégi lezárásában, közös szolgálatot láttunk el Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyeletével, hatósági tanúskodást vállaltunk a NAV-nál, valamint a III. kerületi Vöröskereszt felhívására hatan vért adtunk.

Képek a III. kerületi polgárőrök szolgálataiból

2020. április 1-13.

Az Óbudai Polgárőrség tagjai a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése céljából végrehajtott bűnmegelőzési célú járőrszolgálatokon túl bevásárlásokat és gyógyszerkiváltásokat intéztek időseknek, illetve az otthoni karanténban lévőknek.
Előre nem tervezett szolgálatként Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete felkérésére a húsvéti ünnepek alatt 8-20 óra között részt vettünk a Római-partra kihirdetett zárlat érvényre juttatásában.

Oldalak