Beszámoló közgyűlés az Óbudai Polgárőrségnél

2018. január 24.

Egyesületünk közgyűlése a tegnapi napon egyhangúlag elfogadta az elnökség 2017-es évről szóló szakmai beszámolóját, a 2018-ra vonatkozó Munka- és Képzési Tervet, valamint a Költségvetési Tervet. A tagság egyhangú szavazással öt évre ismételten megválasztotta Szücs Jánost az egyesület elnökének.

 

26992703_1660573140648360_3516409339555518477_n.jpg

Évzáró értekezlet az Óbudai Polgárőröknél

 

2017. december 15.

Az óbudai polgárőrök hagyományaikhoz híven idén is évértékelő értekezlet keretében foglalták össze elért eredményeiket. A rövid értékelés után megtekintették a legérdekesebb pillanataikból összeállított kisfilmet (by Jebudenszki Kristóf), majd elfogyasztották a Gyarmati Ferenc által készített pazar lakomát.

janosbeszel.jpg

Pillanatok az Óbudai Polgárőrség életéből

2017. október 8-22.

A jelzett időszakban egyesületünk 16 tagja 231 órában hajtott végre polgárőr szolgálatot.
Bánszki András Jetro nevű Cane Corso fajtájú kutyája megcsillogtatta mantrailing felkészültségét a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola Suli Doki programján, majd terápiás kutyaként is helytállt.

b_j_1.jpg

 

Óbudai polgárőr elismerése

Havas Ottó polgárőr, a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület tagja - korábban ifjú polgárőr - a mai napon Elismerő Oklevelet és pénzjutalmat vett át dr. habil. Boda József vezérőrnagytól, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának dékánjától.

Polgárőr társunk, aki a Lakatos Menyhért Általános Iskola és Gimnázium tanulója, a Rendészettudományi Kar dékánja által a „Rendészet-rendvédelem története” címen kiírt pályázaton ért el I. helyezést.

Tagokat toboroz az Óbudai Polgárőrség!

Cselekvőképes, büntetlen előéletű, az Óbuda-Békásmegyer közbiztonságáért térítés nélkül tenni akaró felnőtt korú lakosok jelentkezését várja tagjai sorába a helyi polgárőrség.

Bővebb felvilágosítás a polgarorobuda.hu honlapon, és az Óbudai Polgárőrség facebook csoportban található.

E-mail cím: polgaror.obuda@gmail.com. Telefonszám: +3630-621-6088.

Ünnepek előtt

Rendszeres, szinte mindennap végrehajtott járőrszolgálatok mellett részt vettünk a Nemzeti Ünnep előtt a rendezvények helyszíneként szolgáló területek kiürítésében is. Október 29-től november 1-én estig vállaltuk a közreműködést az Óbudai temető rendjének biztosításában, szorosan együttműködve a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság és Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete, valamint a helyi biztonsági szolgálat munkatársaival.

Oldalak