Polgárőrfebruár

2019. február 5-28.

Februárban 272 szolgálati órát teljesítettünk, amiben volt prevenciós előadás és bemutató a Bárczi Géza Általános Iskolában, rendőrökkel, valamint közterület-felügyelővel közös szolgálat, eltűnt személy utáni kutatás, meg persze a szokásos önálló gyalogos és/vagy gépkocsival megerősített járőrszolgálat.

csapat_0.jpg

A hónap utolsó napján megtartott beszámoló közgyűlésünkön megjelent dr. Böjtös Zoltán, Óbuda-Békásmegyer Önkormányza...ta közbiztonsági referense, Szikszó Sándor rendőr alezredes, a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság vezetője, Nyikos Attila rendőr őrnagy, a Békásmegyeri Rendőrőrs parancsnoka, polgárőrségi koordinátor, valamint Tóth József, Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete igazgató-helyettese.

kozgyules.jpg

A tagság elfogadta a 2018-as évről szóló szakmai beszámolót, megvitattuk és megszavaztuk a közhasznúsági jelentést és pénzügyi beszámolót, valamint a felügyelő bizottság beszámolóját.
Meghatároztuk a 2019-re vonatkozó költségvetés irányszámait és megszavaztuk az egyesület Munkatervét is.
Elismerve a lejáró mandátumú felügyelő bizottsági tag Bánszki-Nagy Zsuzsánna több éves felelősségteljes munkáját, a tagság további 5 évre bizalmat szavazott neki, és egyhangúlag megválasztottuk a FB tagjának.

További képek, infók Facebook-oldalunkon!