A nyár közepén

2019. július 1-31.

Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelete kérésére július 1-5. között reggel hét órától nyolcig Békásmegyeren a buszmegállóban biztosítottuk a Laborc utcai táborba induló gyerekek biztonságos buszra szállását, majd délután fél négytől ötig fogadtuk a visszatérőket és vigyáztunk rájuk, amíg a szüleik megérkeztek. 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, fa, égbolt, túra/szabadtéri és természet

A havonta rendszeresen ismétlődő, közterület-felügyelővel közös szolgálatba egy polgárőrt delegáltunk.
A Budapesti Polgárőrség kérésére egy alkalommal három fős járőrt vezényeltünk éjszakára a Belváros biztonságának növelésére.
Viszonzandó az újpesti polgárőrök óbudai lomtalanítás során nyújtott segítségét, 29-én este öt fővel és két gépkocsival Újpesten teljesítettünk szolgálatot. Ennek során végigjártuk a lomtalanítási körzeteket, figyelmeztettük a jogsértések elkövetőit és ellenőriztük 140 gépkocsi forgalmi rendszámát.

ujpest.jpg

Két tagunk Visegrádon táborozó gyerekeknek tartott prevenciós előadást, amely során bemutatták eszközeinket és a gyerekek kipróbálhatták a szimulációs szemüvegeinket is.

gabitabor.jpg

Elektromos robogóval megerősített járőreink négyszer, kerékpárosaink egy alkalommal ellenőrizték a Duna partot és a Római- valamint a Pünkösdfürdői strandok környékét. 
Gépkocsizó járőreink szinte a kerület teljes területét bejárták a szolgálataik során.
Egy tagunk vendég szolgálaton vett részt Balatonszabadi területén a helyi polgárőrökkel, egy pedig rendőrrel közös szolgálat keretében őrizte a szerencsétlenül járt Hableány sétahajó roncsait.
Szolgálaton kívüli polgárőrünk segített egy, a Szentendrei út belső sávjában megálló, meghibásodott gépkocsi vezetőjének, majd közreműködött az általa helyszínre hívott polgárőr járőr helyszínbiztosítási tevékenységében.

További képek, infók Facebook-oldalunkon!