Évzáró értekezlet az Óbudai Polgárőrségnél

 2018. december 14.

Szinte valamennyi egyesületi tag megjelent a Budapest III. Kerületi Polgárőr Egyesület évzáró rendezvényén, ahol a 2018-ban végzett munka elnöki értékelését követően elismerések átadására került sor.

dijazottak.jpg

A Budapesti Polgárőr Szövetség (BPSZ) elnökének képviseletében Demény Kálmán, a Felügyelő Bizottság elnöke a BPSZ Szolgálati Érdemérem bronz fokozata elismerést adta át dr. Balázs Andrásnak és Vizi Lászlónak, Pulai Zsolt pedig elnöki dicséretben részesült.

Egyesületi elnöki oklevéllel ismerték el Tarcsa Dénes kiemelkedő és sokrétű szolgálatait.

Az egyesület támogatásáért, a közös munkáért és az együttműködés erősítéséért elnöki oklevelet és emléktárgyat vett át Szikszó Sándor rendőr alezredes, a BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság vezetője, Nyikos Attila rendőr őrnagy, a Békásmegyeri Rendőrőrs parancsnoka, polgárőrségi koordinátor, Borsándiné Szemerédi Krisztina, a Budapesti Polgárőrség irodavezetője és Szondy Réka, aki korábban közterület-felügyelőként dolgozott.

Balga Róbert elnöki oklevelet kapott az egyesület rendezvényeinek és szolgálatainak segítéséért.
Emléklapot vehetett át Thury Jenő, aki több mint öt évig volt aktív tagja az egyesületnek.

Az egyesület több, mint kilenc éves fennállása alatt idén fordult elő első ízben, hogy két polgárőr, aki itt találkozott, összekötötte életét, és összeházasodott. Az egyesület tagjai házasságkötésük alkalmából emléklappal köszöntötték Bánszki-Nagy Zsuzsánnát és Bánszki Andrást.

Az állófogadás előtt a jelenlevők megtekintették az egyesület 2018-as tevékenységét bemutató kisfilmet.

karacsony_2018.jpg

További képek, infók Facebook-oldalunkon!